• 0 items
 • € 0,00
 • Altijd de beste service!

  ✔ Een fiets naar eigen smaak samenstellen ✔ Deskundig advies ✔ Winkel in Doesburg

  Victoria fietsen kopen Doesburg

  Victoria fietsen kopen in Doesburg

  Wanneer u Victoria fietsen wilt kopen in de omgeving van Doesburg, is het wel zo fijn om een uitgebreide keuze te hebben en passend advies te ontvangen. Het kopen van een elektrische fiets van Victoria is namelijk niet niks. Het is een grote aankoop en u wilt dan ook zeker zijn dat de fiets bij u past. Bij Sonneveld Rijwielen hebben we een buitengewone passie voor fietsen en dat delen we graag met u. Wij voorzien u van advies en de best mogelijke service om uw aankoop tot een waar feestje te maken.

  Victoria fietsen kopen doet u bij onze fietsenspeciaalzaak in Doesburg

  Victoria is een van de snelst groeiende merken van elektrische fietsen binnen Nederland. Dit toonaangevende merk heeft een geroemd aandrijfsysteem dat u door iedere fietstocht heen helpt. Door Victoria fietsen te kopen bezit u een fiets waar u volledig op kunt vertrouwen en waar u geheid niet meer zonder wilt. Of het nu voor uw dagelijkse ritjes is of voor de langere fietstochten – met een elektrische fiets van Victoria maakt u iedere rit tot een waar plezier. Bevestig deze eenvoudig aan uw auto middels een Movanext fietsendrager en zorg dat u een reparatieset bij de hand hebt voor noodgevallen. Zo gaat u een heerlijk onbezorgde fietsrit tegemoet!

  Bekijk het aanbod in de webshop of kom langs

  Wilt u graag weten welke Victoria fietsen u bij ons in Doesburg kunt kopen? Dan bekijkt u eenvoudig en snel ons complete aanbod in de webshop. Wilt u uw favoriete elektrische fiets van Victoria graag eerst in het echt bekijken en testen, dan verwelkomen we u graag in onze vestiging in de binnenstad van Doesburg. Onze gepassioneerde medewerkers vertellen u dan graag meer over dit gerenommeerde merk en de mogelijkheden van de fiets. Wij beantwoorden uw vragen ook telefonisch wanneer u belt naar 0313-472878.
   

  Openingstijden

  Maandag:   Gesloten
  Dinsdag:   9.00 - 18.00
  Woensdag:   9.00 - 18.00
  Donderdag:   9.00 - 18.00
  Vrijdag:   9.00 - 18.00
  Zaterdag:   9.00 - 17.00
  Zondag:   Gesloten


  Financiering
  Virtuele tour  Onze merken

  Alba
  Batavus
  Conway
  Flyer
  Gazelle
  Giant
  Qwic
  Sparta
  Victoria