• 0 items
 • € 0,00
 • Altijd de beste service!

  ✔ Een fiets naar eigen smaak samenstellen ✔ Deskundig advies ✔ Winkel in Doesburg

  Fietsverhuur Doesburg

  Wij bieden fietsverhuur in Doesburg

  Wilt u er een dagje op uit met de fiets en zoekt u een fietsverhuur in regio Doesburg met een ruim aanbod? Kom dan zeker eens langs bij Sonneveld Rijwielen. Wij hebben altijd fietsen van verschillende merken en modellen beschikbaar om te huren. Wij staan voor u klaar wanneer u een fiets nodig heeft!

  Een fietsverhuur in Doesburg waarbij u kiest tussen topmerken

  Bent u heerlijk een weekendje weg in de regio? Wilt u zelf of met een groep vrienden heerlijk door de natuur fietsen? Dan is het natuurlijk wel zo prettig dat er een fietsverhuur in hartje Doesburg zit. Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Doesburg, waardoor wij zeer gemakkelijk te bereiken zijn. Hier voorzien wij onze klanten van het best mogelijke fietsplezier door een ruim assortiment met verschillende fietsen aan te bieden. Deze zijn zowel te koop als te huur. Zo zijn wij dealer van de merken Victoria, Flyer, Batavus, Giant, Gazelle, Sparta, Tante Paula, Pointer en Pucky.

  Een ontspannen dagje fietsen met een gehuurde fiets

  Wilt u graag een fiets huren? Of heeft u een fietsreparatie nodig? Kom langs bij onze fietsverhuur in Doesburg en wij voorzien u van passend advies en de beste service. Bekijk de openingstijden op de website en stap snel eens binnen. Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over onze verhuur? Bel dan naar 0313-472878 en wij informeren u graag.
   

  Openingstijden

  Maandag:   Gesloten
  Dinsdag:   9.00 - 18.00
  Woensdag:   9.00 - 18.00
  Donderdag:   9.00 - 18.00
  Vrijdag:   9.00 - 18.00
  Zaterdag:   9.00 - 17.00
  Zondag:   Gesloten


  Financiering
  Virtuele tour  Onze merken

  Alba
  Batavus
  Conway
  Flyer
  Gazelle
  Giant
  Qwic
  Sparta
  Victoria