• 0 items
 • € 0,00
 • Altijd de beste service!

  ✔ Een fiets naar eigen smaak samenstellen ✔ Deskundig advies ✔ Winkel in Doesburg

  Bosch fietsaccu Doesburg

  Schaf een Bosch fietsaccu aan bij ons in Doesburg

  Met een Bosch fietsaccu van onze winkel in Doesburg kunt u vertrouwen u op een krachtige aandrijving voor uw elektrische fiets. De accu vormt de energiebron van uw elektrische fiets en voorziet de elektromotor van het benodigde elektrisch vermogen voor de ondersteuning bij het fietsen. Bij Sonneveld Rijwielen weten we hier alles van.

  Een Bosch fietsaccu uit onze zaak in Doesburg voorziet u van de nodige kracht

  Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod met elektrische fietsen en steps. In onze showroom te Doesburg hebben wij de elektrische fietsen van het merk Victoria staan met een Bosch fietsaccu. Daarnaast hebben we fietsen van Giant met een Yamaha fietsaccu en de Flyer met een variant van Panasonic. Wilt u een nieuwe elektrische fiets met een Bosch fietsaccu, dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Met ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd een fiets die aan uw wensen voldoet. Heeft u al een Bosch fietsaccu, maar is deze afgezwakt en zou u een accu revisie willen? Ook dan staan we voor u klaar.

  Bel ons voor meer informatie

  U bent van harte welkom bij onze vestiging in hartje Doesburg om vrijblijvend de beste elektrische fietsen met Bosch fietsaccu te proberen. Wij helpen u daar bij het uitzoeken van een nieuwe fiets, accu of voor een accu revisie. Heeft u nog vragen of zou u graag meer willen weten? Bel dan naar 0313-472878.

  Openingstijden

  Maandag:   Gesloten
  Dinsdag:   9.00 - 18.00
  Woensdag:   9.00 - 18.00
  Donderdag:   9.00 - 18.00
  Vrijdag:   9.00 - 18.00
  Zaterdag:   9.00 - 17.00
  Zondag:   Gesloten


  Financiering
  Virtuele tour  Onze merken

  Alba
  Batavus
  Conway
  Flyer
  Gazelle
  Giant
  Qwic
  Sparta
  Victoria