• 0 items
 • € 0,00
 • Altijd de beste service!

  ✔ Een fiets naar eigen smaak samenstellen ✔ Deskundig advies ✔ Winkel in Doesburg

  Elektrische step

  Een mooie elektrische step kopen

  Wilt u een elektrische step met zadel kopen? Dan heeft u bij Sonneveld Rijwielen een uitgebreide keuze. Met topmerken als Sachs Oliver profiteert u van de beste kwaliteit en ontvangt u optimale service. Onze elektrische steps met zadel worden met de grootste zorg afgemonteerd zodat u jaren van een betrouwbare step kunt genieten!

  Waarom u een elektrische step met zadel moet kopen

  Steppen is iedereen wel bekend. U verplaatst zich eenvoudig, het is gezond en ook nog eens leuk om te doen! Maar wat dacht u van het kopen van een elektrische step met zadel? Dit zorgt voor extra comfort wanneer u lange afstanden aflegt. Daarbij is het bij veel modellen ook mogelijk om het zadel eraf te halen, mocht u dat willen. Met deze moderne versie van de step bent u zeer wendbaar en rijdt u razendsnel en geruisloos door de stad naar uw bestemming. Betaal net dat beetje extra wanneer u een elektrische step met zadel wilt kopen, maar rij comfortabel vele kilometers op een tweewieler van goede kwaliteit.

  Meer dan alleen elektrische steps        

  Sonneveld Rijwielen is gevestigd in hartje Doesburg waarbij we beschikken over een ruime winkel met een werkplaats. Hier koopt u fietsen, e-bikes, elektrische steps en verschillende fietsaccessoires. In de werkplaats voeren wij onderhoud uit of repareren wij uw fiets. Ook voor een accu revisie voor uw e-bike of step kunt u uitstekend bij ons terecht.

  Bekijk ons complete aanbod

  Voor het kopen van een elektrische step met zadel bent u bij ons in goede handen. Wij voorzien u van het beste advies en staan voor u klaar gedurende uw aankoop, maar ook zeker daarna. Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Doesburg, of neem een kijkje in ons online assortiment. Onze webshop geeft u een goed overzicht van de elektrische steps met zadel die u bij ons kunt kopen. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0313-472878 en onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

  Openingstijden

  Maandag:   Gesloten
  Dinsdag:   9.00 - 18.00
  Woensdag:   9.00 - 18.00
  Donderdag:   9.00 - 18.00
  Vrijdag:   9.00 - 18.00
  Zaterdag:   9.00 - 17.00
  Zondag:   Gesloten


  Financiering
  Virtuele tour  Onze merken

  Alba
  Batavus
  Conway
  Flyer
  Gazelle
  Giant
  Qwic
  Sparta
  Victoria