Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Sonneveld Rijwielen is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Sonneveld Rijwielen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Sonneveld Rijwielen worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Sonneveld Rijwielen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Sonneveld Rijwielen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Sonneveld Rijwielen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Sonneveld Rijwielen 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

  • Gasthuisstraat 20
  • 6981 CS, Doesburg
  • info@sonneveldrijwielen.nl
  • (0313) 47 28 78

Facebook


Financiering


Onze merken

Batavus
BESV
Conway
Excelsior
Gazelle
Giant
Sparta
Victoria
Votani